Катастрофални поплави

demo-image
Поплавите во Македонија, особено во источните и североисточните региони во струмичко, светиниколско, како и вом штипскиот и кумановскиот регион, направија големи штети и однесоа една жртва. Овој видео материјал го добивме од Горан Милевски и е снимен во атарот на селото Амзабегово, светиниколско.

Прочитај повеќе »