Наградата за фер плеј за Шпанија

demo-image

Признанието и припадна на репрезентација на Шпанија и на секој фудбалер од националниот тим што беше на списокот ќе добие медал, а  федерацијата ќе добие чек на 50.000 евра, која веднаш ќе се донира и ќе се искористи за развој на детскиот фудбал.Прочитај повеќе »