Во Софија започна првата пленарна сесија на Самитот на ЕУ

demo-image

Во Софија почна првата пленарна сесија на Самитот на ЕУ.

На форумот учествуваат лидерите на државите на ЕУ и на Западен Балкан.

Правата пленарна сесија ја отвори буграскиот премиер Бојко Борисов.Прочитај повеќе »