Марадона и Динамо Брест потпишаа договор за соработка

demo-image
Еден од најдобрите фудбалери на сите времиња на клубот ќе му се приклучи по крајот на Светскиот шампионат во Русија како претседател на истиот и неговата задача ќе биде стратешкиот развој на клубот како и одлуки поврзани со ирачкиот кадар и младинската школа.Прочитај повеќе »