Вработени во „Веибо Груп“ го блокираа патот Крива Паланка - Куманово

demo-image

 Сообраќајот на магистралниот пат Крива Паланка - Куманово од 12 часот е во прекин поради протест на вработени во „Веибо Груп“.

Како што соопшти АМСМ, кај м.в.Грамаѓе на излез од Крива Паланка, околу 30 вработени во „Веибо Груп“, поради неисплатени плати го блокирале сообраќајот во двата правци.Прочитај повеќе »