Земјотрес ги разбуди Хрватска и Босна - тлото се тресеше 10 секунди

demo-image
 Земјотрес од 3,7 степени вчера ги стресе Хрватска и Босна и Херцеговина.

Потресот бил на 54. километри од Дубровник и 81 километри од Сараево.

Потресот траел 10 минути, а ги разбудил жителите на Хрватска и Босна.


Прочитај повеќе »