Три нови имиња во Вардар

demo-image
Во продолжението од шампионатот "црвено црниот" дрес ќе го носат Јован Попзлатанов, Кристијан Тошевски и Матеј Цветановски.  

Тројцата фудбалери со најтрофејниот македонски клуб потпишаа договори на три години.Прочитај повеќе »