Нелоски гостин во вестите 17.30 часот на Алфа

demo-image
За дисперзираните студии кои се укинуваат, правилен или штетен потег, Министерството за образовани и наука укажува дека укинувањето на дисперзираните студии било барање на Универзитетот, дали може да се очекува укинување и на други проекти, за ова и многу повеќе во вестите на Алфа ТВ во разговор со претседателот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Нелоски.

Прочитај повеќе »