ИН МЕМОРИАМ ИЛИЈА ТАНЕВСКИ

demo-image
 Синоќа ненадејно почина Илија Таневски, систем администратор во Алфа телевизија, еден од првите вработени кој беше директно вклучен во поставувањето на основата на медиумот, уште пред 8 години. Илија беше извонреден работник и ќе остане запаметен како тивок, добар и позитивен човек, секогаш подготвен да им излезе во пресрет на барањата на сите вработени. 

Нека почива во мирПрочитај повеќе »